Het verhaal achter Het Alternatief

Jaren geleden was ik in Praag. Een cultureel historisch grote stad waar uitgaan geweldig is. In Praag is mijn droom ontstaan…

Daar zag ik iets dat ik nooit eerder had gezien: een restaurant met oneindig veel mogelijkheden voor gasten. Mensen konden zich er op verschillende manieren vermaken. Ik wist dat dit iets was wat ik moest gaan uitwerken in Nederland. In Praag is het idee voor het Alternatief geboren.

Ik nam een architect in de arm en al gauw bleek dat ik mijn droom niet kon verwezenlijken in een bestaand pand. Maar ik wilde geen hypermodern nieuw gebouw neerzetten dat zou botsen met de omgeving. Ik wilde iets klassieks neerzetten.

In mijn dromen zag ik de zaak al voor me: verschillende niveaus, veel verschillende manieren om de dag en avond door te brengen, een restaurant als sociale gelegenheid. Ik wilde een alternatief brengen voor alle gasten. Een hapje eten, uitgebreid lunchen, dineren, vergaderen, bijpraten met familie en genieten van een goed glas wijn. Kortom, ik wilde het Het Alternatief.

In mijn droom staat iedere ruimte op zich, elke ruimte heeft een unieke sfeer en eigen functie, maar tegelijk is alles toch één geheel. Mijn unieke ervaring in Praag en mijn droom zijn samengekomen in alles dat Het Alternatief nu te bieden heeft. De droom was eerst verre van praktisch maar nu waarheid.

Geniet van Het Alternatief!

Vriendelijke groet,

Mimo

Boek een tafel

 

Vanaf 1 juni kun je weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel. We ontvangen je graag! Je kan ons bellen voor een reservering op:

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m zaterdag 10.00 tot 00.00 uur
Zondag: 11:00 tot 23.00 uur

 

Hoofdstraat 29
2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m Zondag:
10.00 - 00.00 uur.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants