Even voorstellen: Babette

Even voorstellen! Aangezien we je weer met open armen mogen ontvangen op ons terras én in ons restaurant, willen wij onze collega’s aan je voorstellen. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Babette aan het woord.

Babette

Mijn naam is Babette, ik ben 21 jaar oud en werk in de bediening van Het Alternatief. Sinds kort ben ik verhuisd uit Hillegom en woon ik in Noordwijkerhout.

In september 2018 ben ik begonnen met werken bij Het Alternatief. Nadat ik ongeveer een half jaar weg ben geweest, ben ik nu blij om te kunnen zeggen dat ik weer terug ben! Het allerleukste aan werken bij Het Alternatief vind ik het contact met de gasten, de diversiteit en ons gezellige team. Iedere dag is anders en juist dat maakt het werk zo leuk. Buiten werktijd ben ik vaak met vriendinnen op het terras te vinden. En ja, dat is ook regelmatig het terras van Het Alternatief!

Mijn tip

Om lekker te kunnen eten zijn jullie bij ons zeker aan het goede adres en ik kan jullie dan ook ten zeerste de bavette aanraden. Een onwijs lekker en goed gerecht! Mijn favoriete drankje op onze kaart is één van de verschillende gin tonics of cocktails.

Ik ben blij dat we weer open zijn en heb er veel zin in om iedereen weer te verwelkomen bij ons in het restaurant of op het terras!

Babette

Boek een tafel

 

Vanaf 1 juni kun je weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel. We ontvangen je graag! Je kan ons bellen voor een reservering op:

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m zaterdag 10.00 tot 00.00 uur
Zondag: 11:00 tot 23.00 uur

 

Hoofdstraat 29
2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m Zondag:
10.00 - 00.00 uur.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants