Even voorstellen: Jurre

Even voorstellen! Aangezien we je weer met open armen mogen ontvangen op ons terras én in ons restaurant, willen wij onze collega’s aan je voorstellen. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Jurre aan het woord.

Jurre

Ik ben Jurre en woon in Hillegom. Inmiddels werk ik al ruim 2 jaar bij Het Alternatief in de keuken en ik heb het onwijs naar mijn zin. Het is een leuk bedrijf met veel gezellige collega’s. Mede daardoor blijft het leuk om naar werk te komen en is geen dag hetzelfde. Het leukste vind ik nog dat het door de gezellige collega’s en goede sfeer net lijkt alsof je gewoon met vrienden bent, in plaats van aan het werk. En dan na werk doen we nog gezellig met elkaar een drankje!

Buiten werktijd ga ik naar school, ik studeer vliegtuigmonteur, en ben ik veel te vinden met vrienden. Dit zijn soms ook collega’s of vrienden die ik heb leren kennen op werk. Bij Het Alternatief leer je veel gezellige mensen kennen en leer je uiteraard ook veel over koken en de andere dingen die bij het restaurant komen kijken.

Mijn tip

Het Alternatief heeft een mooie uitstraling met veel lekkere gerechten. Ik vind het lastig om te zeggen waar mijn voorkeur naar uitgaat, maar als ik echt moet kiezen, ga ik denk ik toch voor de saté. Daarnaast vind ik de bavette ook een echte aanrader.

Alles bij elkaar is Het Alternatief een mooie plek om een hapje te eten of te borrelen, doordat je er lekker kan zitten, goed kan eten en er een gezellige sfeer hangt.

Babette

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur geopend voor koffie to go bij Massada in Nieuw-Vennep en vanaf 11.30 uur voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur geopend voor koffie to go bij Massada in Nieuw-Vennep en vanaf 11.30 uur voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief!

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere