Even voorstellen: Maaike

Even voorstellen! We ontvangen je graag met open armen in ons restaurant en stellen graag onze collega’s aan je voor. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Maaike aan het woord.

Maaike

Mijn naam is Maaike en ik werk nu een klein half jaar bij Het Alternatief. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Travel en hospitality. Ik vind het erg leuk om met gasten om te gaan en een praatje te maken met iedereen.

Het leukste aan werken bij Het Alternatief vind ik dan ook dat hier altijd tijd voor gemaakt kan worden. Buiten werktijd vind ik het heerlijk om op een terrasje te zitten en te borrelen. Ik ben dan ook vaak genoeg bij Het Alternatief te vinden, ook als ik niet aan het werk ben.

Mijn tip

Ik ben groot fan van cocktails en mijn favoriet is de espresso martini. Deze raad ik iedereen aan!

Babette

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur geopend voor koffie to go bij Massada in Nieuw-Vennep en vanaf 11.30 uur voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur geopend voor koffie to go bij Massada in Nieuw-Vennep en vanaf 11.30 uur voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief!

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere