Even voorstellen: Anthony

Even voorstellen! Ons team doet razend hun best om de lekkerste restaurantmaaltijden bij jou op tafel te krijgen. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou voor de deur staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Anthony aan het woord.

Anthony

Ik ben Anthony en kom uit Hillegom. Ik heb de opleding Leisure & hospitality niveau 4 afgerond en ben zo’n anderhalf jaar geleden begonnen bij Het Alternatief. In de zomer ben ik leidinggevende geweest bij Bij Benjamin op de Kaag. Nu in het laagseizoen ben ik werkzaam bij Massada, en in het hoogseizoen ga ik terug naar de Kaag. In alle restaurants hangt een goede sfeer en ik vind het dan ook erg leuk om voor elk van deze restaurants te mogen werken.

Tijdens de coronaperiode is werken in de horeca volledig veranderd. Ik vind het erg jammer dat we niet meer zoveel direct met de gasten in contact komen. Ik mis de gezellige gesprekken, maar ook het verzorgen van een groep gasten of het aanprijzen van de lekkerste gerechten.

Ik ben blij dat we door middel van bezorging in ieder geval kunnen blijven werken. Aangezien het bezorgen soms niet zo afwisselend is, heb ik besloten om in de keuken te helpen en daar een hoop dingen bij te leren. Dit is goed voor mijn eigen ontwikkeling en zo weet ik ook hoe het er daar aan toe gaat. Zo kan ik in de toekomst beter met de keuken communiceren en bijspringen wanneer nodig.

Mijn tip

Mijn lievelingsgerecht van afgelopen zomer was de salade zalm/rivierkreeft van Bij Benjamin op de Kaag. Met het warme weer en harde werk ging dat er altijd prima in! Mijn favoriete drankje, en zeker een aanrader, is de Ginger 43. Een heerlijk fris drankje waardoor je je thuis in tropische sferen waant.

Anthony

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 11.30 tot 21.00 uur geopend voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn dagelijks van 11.30 tot 21.00 uur geopend voor bezorgen!
Lees hier meer over het bezorgmenu en de spelregels.

Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief!

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere