Even voorstellen: Kalina

Even voorstellen! Ons team doet razend hun best om de lekkerste restaurantmaaltijden bij jou op tafel te krijgen. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou voor de deur staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Kalina aan het woord.

Kalina

Ik ben Kalina, 19 jaar en werk nu denk ik net iets meer dan 3 jaar bij Het Alternatief. Ik ben begonnen toen ik net 16 was en heb daar toen 1,5 jaar parttime gewerkt. Nu ik bezig ben met mijn opleiding zelfstandig gastheer/gastvrouw werk ik bijna fulltime, rond de 4/5 dagen in de week. Helaas kan ik door de coronasituatie nog maar 2/3 dagen werken. Ook sta ik nu even niet in Hillegom, maar bij Massada in Nieuw-Vennep.

Het werken tijdens de coronasituatie is heel anders dan voorheen. Het is toch wel een stuk minder gezellig, maar we maken er het beste van. We zien natuurlijk bijna geen gasten meer, omdat we nu eigenlijk alleen maar open zijn voor bezorgen en afhaal. Heel jammer allemaal! Ik mis vooral het contact met de gasten en de vele verschillende gesprekken die je met iedereen hebt. Gek genoeg leer ik daar nog zoveel van!

Mijn tip

Ons broodje carpaccio. Wat mis ik die, want wij hebben echt de beste!

Kalina

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

In verband met de verbouwing is ons terras nog gesloten. Wel kun je bij Massada in Nieuw-Vennep terecht op het terras en voor koffie to go, afhalen en bezorgen. 

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

In verband met de verbouwing is ons terras nog gesloten. Wel kun je bij Massada in Nieuw-Vennep terecht op het terras en voor koffie to go, afhalen en bezorgen. 

Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief!

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Neem ook eens een kijkje
bij onze andere restaurants

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere