Onze menukaart

Kwalitatieve en diverse verse gerechten, met voor ieder wat wils

Kwalitatieve en diverse verse gerechten, met voor ieder wat wils

BROODJES

RUNDERCARPACCIO  –  € 8,5
Met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gefrituurde kappertjes en truffelmayonaise.

TONIJN TATAKI  –  € 9,5
Kort aangezette tonijn met lauwwarme rode kool salade, appel en bieslookdressing.

HAZENPEPER  –  € 8,25
Brioche bol met daarin hazenpeper met cranberrycompote.

GRAVAD LAX  –  € 8,75
Zalm met een dillemayonaise, zoetzure groenten en gemarineerde biet.

EIERSALADE  –  € 7,75
Met hummus, tahini, rode ui en balsamico vinaigrette.

BEENHAM  –  € 8,25
Gebakken beenham met rookworst, spekje, zuurkool en mosterddressing.

BOEREN TOSTI’S XL

Keuze uit wit of bruin brood

HAM | KAAS | KETCHUP  –  € 5,-
TONIJNSALADE | CHEDDAR | SRIRACHA  –  € 6,-
GEITENKAAS | NOTEN | AVOCADO  –  € 6,75

KLASSIEKERS

CLUB SANDWICH  –  € 10,25
Getoast brood met spek, kipfilet, gebakken ei, tomaat, komkommer, sla en kerriemayonaise.

CLUB SANDWICH ZALM  –  € 11,25
Getoast brood met zalm, kruidenroomkaas, gekookt ei, tomaat, komkommer en cocktailsaus.

BOERENOMELET  –  € 8,-
Met champignons, kaas, ui, spek en tomaat. Keuze uit: wit of bruin brood.

UITSMIJTER  –  € 7,25
Keuze uit: ham/kaas/spek/tomaat en wit of bruin brood.

KALFSKROKETTEN  –  € 7,5
Twee kalfskroketten met mosterd. Keuze uit: wit of bruin brood.

BROODJE VAN DE WEEK  –  € 8,-
Wisselend broodje van de chef. Vraag ernaar bij de bediening.

SOEP

WILDBOUILLON  –  € 7,-
Met een garnituur van wortel, knolselderij en stoofvlees.

SOEP VAN DE CHEF  –  € 7,-
Wisselende soep. Vraag ernaar bij de bediening.

BISQUE  –  € 8,-
Schaaldierensoep met een garnituur van rivierkreeftjes, crème fraîche en een broodstengel.

WARME LUNCH

WILDBURGER  –  € 16,-
Hertenburger met spek, cheddar, augurk, tomaat en truffelmayonaise. Geserveerd met verse friet.

OSSENHAAS SATÉ  –  € 20,-
Gemarineerde ossenhaas saté met wokgroenten, loempia, satésaus en verse friet.

RAVIOLI  –  € 17,-
Ravioli gevuld met funghi porcini, paddenstoelen en een truffelroomsaus.

LUNCH VOOR 2  –  € 14,5 p.p.

Uitgebreide lunchplank met verschillende soorten brood, hartig beleg, huisgemaakte dips, een soepje, salade, oeuf en cocotte en een verse jus.

SALADES

SALADE ZALM EN TONIJN  –  € 14,-
Met bieten, rode ui, avocado, cherrytomaat en dillemayonaise.

GEITENKAAS SALADE  –  € 14,-
Met gemengde noten, roodlof, bieten, appel en balsamico vinaigrette.

CAESAR SALADE  –  € 14,-
Salade met gebakken kipfilet, spek, croutons, gekookt ei en ansjovisdressing.

DESSERT

KOFFIE ‘HET ALTERNATIEF’  –  + € 2,5
Koffie (koffie/cappuccino/espresso) met huisgemaakte lekkernijen.

DAME AMANDE  –  € 6,5
Met amandelijs, vanille slagroom en pure chocoladesaus.

Diner

VOORGERECHTEN

RUNDERCARPACCIO  –  € 9
Met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gefrituurde kappertjes, truffelmayonaise en rucola.

HAZENPEPER  –  € 8,75
Geserveerd in een brioche bol met een cranberry compote.

GRAVAD LAX  –  € 9
Geserveerd met verschillende structuren van biet.

HERT STEAK TARTAAR  –  € 9,5
Met zoetzure wintergroenten, kerriemayonaise, eidooier, en aardappelkaantjes.

TONIJN TATAKI  –  € 9,5
Kort aangezette tonijn met rodekoolsalade, appel en bieslookcrème.

FLAMMKUCHEN   –  € 9
Royaal belegt met seizoensgroenten, paddenstoelen en balsamico vinagrette.

SOEP

WILDBOUILLON  –  € 7
Met een garnituur van wortel, knolselderij en stoofvlees.

SOEP VAN DE CHEF  –  € 7

KREEFTENBISQUE  –  € 8
Schuimige soep met een garnituur van rivierkreeftjes, crème fraîche en broodstengels.

SALADES

GEITENKAASSALADE   –  € 14
Met roodlof, bieten, gemengde noten, appel en balsamico vinagrette.

HOOFDGERECHTEN

HERTENBIEFSTUK  –  € 22
Met zuurkool, pastinaak fondant, peercrême, pomme duchess en rode portsaus.

EENDENBORST –  € 21
Met structuren van wortel, bulgur, cranberry compote en Ras el Hanout.

BOUILLABAISSE  –  € 19
Verschillende soorten vis en schelpdieren, afgeblust met kreeftenjus en geserveerd met kriel en groenten.

DUO HAAS EN KONIJN  –  € 19
Hazenpeper en een gekonfijte konijnenbout geserveerd met rodekool en aardappelmousseline.

POMPOEN PARELGORT RISOTTO  –  € 18
Met een gepocheerd ei, bospaddenstoelen, spruitjes en bietjes.

RAVIOLI FUNGHI PORCINI  –  € 17
Met een truffelroomsaus en seizoensgroenten.

CHEF’S SPECIAL
Wisselende special met een dagprijs. Vraag ernaar bij de bediening.

VAN DE GRILL

TOURNEDOS  –  € 24
Geserveerd met seizoensgroenten, pompoencrème en verse frites. Keuze uit pepersaus of rodewijnsaus.

VARKENSHAAS SATÉ  –  € 16
Gemarineerde en gegrilde varkenshaas met satésaus, kroepoek, loempia, wokgroenten en verse frites.

OSSENHAAS SATÉ  –  € 20
Gemarineerde en gegrilde ossenhaas met satésaus, kroepoek, loempia, wokgroenten en verse frites.

WILD BURGER  –  € 16
Hertenburger op een briochebol met truffelmayo, little gem, zoetzure rode ui en verse frites.

SPARERIBS  –  € 16
Varkensribs met coleslaw en verse frites en keuze uit knoflooksaus of BBQ-saus.

MIX GRILL  –  € 20
Ossenhaas, varkenshaas, kipfilet, spareribs met seizoensgroenten, pompoencrème, verse frites en keuze uit knoflooksaus of BBQ-saus.

DESSERTS

KOFFIE “HET ALTERNATIEF”  –  +€ 2,5
Huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie.

FLUFFY PANCAKES  –  € 6,5
Met maple syrup en bramensorbetijs.

DAME AMANDE  –  € 6,5
Met amandelijs, vanille slagroom en pure chocoladesaus.

DUO CRÈME BRÛLÉE  – € 6,5
Espuma van sinaasappel crème brûlée, klassieke crème brûlée van kaneel en stroopwafelroomijs.

KAASPLATEAU –  € 8,75
Selectie van diverse kazen met kletzenbrood en Olmenhorst-appelstroop.

CHOCOLADE FONDUE  –  € 7 pp
Marshmallow, koekjes, lange vingers, soesjes, banaan en cake (vanaf 2 personen).

Gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s in het centrum van Hillegom

Gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s in het centrum van Hillegom

Borrelen

Bieren

Warsteiner (tap)     € 2,75
Wisseltap     v.v. € 4,25
Diverse (speciaal)bieren op fles     v.a. €3,25

Cocktails

Strawberry Mojito    € 8,50
Rabarber Papa    € 9,25
Men in Black    € 7,75
Blue Lagoon    € 9,25
Moscow Mule    € 8,75
Mocktail: Appel Nojito € 6,50

Gin

Bombay Sapphire     € 8,25
Hendrick’s     € 9,75
Tanqueray #10     € 8,50
5th Gin     € 9,25
Gin Mare    € 9,25
Monkey 47     €10,50

 

Bites

Dutch Bites    v.a. € 10,-
World Bites    v.a. € 12,-
Fish Bites    v.a. € 10,-
Mix Bites    v.a. € 12,-

Plukbrood van “Van Eeden”   € 5,25 
Oude kaas & olijven    € 4,50
Tortillachips    € 5,75
Zoete aardappel friet met aïoli   € 4,50

Diverse borrelhapjes*     v.a. € 0,90
*Stel zelf samen

Boek een tafel

Reserveren voor vanavond?
U kunt ons bellen voor een reservering op:

Reserveren voor morgen of later?
Vul onderstaand formulier in. We nemen z.s.m. contact op ter bevestiging.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

 

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

 

Hoofdstraat 29 | 2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m zaterdag 10.00 tot 00.00 uur
Zondag: 10:00 tot 23.00 uur

 

Hoofdstraat 29
2181 EA Hillegom

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m Zondag:
10.00 - 00.00 uur.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants