skip to Main Content
Sous-chef Alex

Even voorstellen! Nu ons terras en restaurant weer geopend zijn, is het toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Alex aan het woord.

ALEX

Mijn naam is Alex, ik ben 26 jaar en woon in Lisse. Ik ga bij Het Alternatief aan de slag als sous-chef en heb er erg veel zin in! Hiervoor heb ik 4,5 jaar bij Huis ter Duin gewerkt en ben ik vooral bezig geweest met grote gala’s, bruiloften en grote diners. Soms wel voor 600 mensen.

Ik heb met mijn familie een moestuin, dus daar ben ik regelmatig te vinden. Ik vind het dan ook mooi om veel aandacht te besteden aan de producten om zo een topgerecht neer te zetten. Daarnaast ga ik graag met vrienden en familie leuke dingen doen.

MIJN TIP

Mijn lievelingsgerecht is toch wel rogvleugel met kreeftensaus. Verder vind ik witvis met chorizo ook een hele mooie combinatie.

Back To Top