skip to Main Content
Bediening-Larysse

Even voorstellen! We ontvangen je graag met open armen in ons restaurant en stellen graag onze collega’s aan je voor. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Larysse aan het woord.

Hi! Mijn naam is Larysse.

Ik ben vol enthousiasme begonnen aan een nieuw avontuur bij het Alternatief! Afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten. Bijna elf jaar geleden had ik naast mijn studie commerciële economie, een bijbaantje als medewerker in een lunchroom. Al snel stapte ik een groot hotel in Hoofddorp binnen en vroeg of ze een uitdaging voor me hadden. Met 419 kamers, vele vergaderruimten, grote banqueting, meerdere restaurants en bars heb ik in ruim zes jaar als supervisor veel gezien en geleerd. Ik verliet het hotel met een goed gevulde rugzak aan papieren, ervaringen en fijne herinneringen.

In 2019 ging ik als restaurantmanager bij Hotel de Nachtegaal in Lisse aan het werk. Helaas heeft de corona-periode voor velen een grote verandering teweeg gebracht. Soms opent zo’n verandering andere deuren. Voor mij wordt dit de deur van het Alternatief.

Ik heb er super veel zin in!
Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in ons prachtige, vernieuwde restaurant!

Back To Top