Zaal huren in hillegom

Het Alternatief beschikt over diverse flexibele ruimtes die zowel alleenstaand of in combinatie afgehuurd kunnen worden voor feesten, partijen, recepties, vergaderingen en buffetten. 

 

Comfortabel en gastvrij

 

Of het nu gaat om een spetterende bruiloft, een chique diner voor familie en vrienden of een zakelijke bijeenkomst voor uw bedrijf; Het Alternatief combineert in alle gevallen een passende en comfortabele ruimte met vriendelijke en gastvrije service. 

 

De centrale ligging in Hillegom, midden in de Bollenstreek en het hart van de Randstad en dichtbij luchthaven Schiphol, maken Het Alternatief tevens de ideale locatie voor bijeenkomsten of vergaderingen met internationale relaties. 

 

Zalen

 

Door de verschillende zalen te combineren kan Het Alternatief ruimte bieden aan zeer diverse gezelschappen tot maximaal 100 personen, afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een ruimte in Het Alternatief huren? Vul dan het contactformulier in of reserveer direct via een van de onderstaande buttons.


BORRELARRANGEMENT

(Reserveren gewenst) 

 

€ 19,50 p.p. 

  • Twee uur lang gebruik van een gezellige ruimte / tafel
  • Onbeperkt drank (bier/fris/wijn)
  • Bittergarnituur

* Voor verlenging van het arrangement rekenen wij € 4,- per half uur extra.