Sinds 1 juni is onze nieuwe chef-kok Danny bij Het Alternatief gestart. En er is een boel veranderd. Waaronder ook de kookstijl, presentatie. 👨🏼🍳
Danny vertelt enthousiast: ‘Ik ben een groot voorstander van de ambachtelijke keuken. Bij Het Alternatief streven we er dan ook naar om alles zelf te maken. We gaan graag de uitdaging aan en werken er voortdurend aan om onze producten te verfijnen en beter te maken.’
Op zijn 14e is hij in de afwas begonnen en daar is zijn passie voor de horeca begonnen. Opgegroeid in Haarlem en werkzaam geweest als kok bij veel mooie bedrijven in de stad en omstreken. Al van jongs af aan wilde hij kok worden en heeft hij er alles aan gedaan om zoveel mogelijk ervaring op te doen.
En nu in ons gezellige Hillegom aan de slag met een goed keukenteam en eigenaar mimo die al veel vertrouwen geeft en ontzettend blij is met deze stap.
Wanneer kom je bij ons langs? 🍴