OP ZOEK NAAR EEN BAAN? HET ALTERNATIEF IS ALTIJD OP ZOEK NAAR TOPPERS IN DE BEDIENING OF KEUKEN
ASSISTENT RESTAURANT MANAGER
32-40 UUR
Bij Wijn Bar Restaurant Het Alternatief zijn wij op zoek naar een echte horecatijger met ervaring in de horeca! Wij zoeken voor fulltime een assistent restaurant manager. Zie jij direct wat gasten nodig hebben? Weet jij je team te motiveren en het beste in ze naar boven te halen? Maar weet je ook op tijd de voorraadbestellingen door te geven? Kan jij de verantwoordelijkheid aan en herken jij jezelf helemaal in onderstaand profiel, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een marktconform salaris en je komt te werken in een jong en gezellig team. Schrijf je motivatiebrief en cv naar: info@t-alternatief.nl.
Wat wij zien in jou!
- Een gastvrij persoon, die no matter what met een glimlach rondloopt!
- Iemand die er altijd fantastisch en netjes uit ziet.
- Je kan snel schakelen en denkt altijd in oplossingen!
- Liefhebber van wijn, bier, whisky, food, dessert en…. eigenlijk alle dranken en spijzen
- Een persoon die er voor de volle 100% voor gaat!
Functie eisen
- Minimaal 21 jaar of ouder
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de horecabranche
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar
- Wijnkennis is een pre
- Een BHV diploma, Sociale Hygiene of leermeester diploma is een pré
De taken die je uitvoert zijn:
- Het aansturen van collega’s op de vloer
- Het maken van roosters voor de medewerkers in de bediening
- Verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf, de zaak is altijd strak en netjes als er gasten binnen komen
- Verzorgen van mise en place, zoals indekken van tafels, klaarleggen van alle benodigdheden voor de avond
- Voorraadbeheer, het signaleren van verwachte tekortkomingen, zodat op tijd bestellingen worden gedaan
- Opnemen van bestellingen, toelichten van menudelen, adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze
- Doorgeven van bestellingen aan keuken, toelichten van specifieke wensen
- Ondersteunen bij het organiseren van recepties, partijen of andere feestelijke activiteiten
- Controleren, afdragen en verantwoorden van kassawerkzaamheden
- Aannemen/noteren van tafelreserveringen, inzicht in agenda voor bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting.
MEDEWERKER BEDIENING
12 - 32 UUR
Bij Het Alternatief | Wijn Bar Restaurant in Hillegom zijn wij op zoek naar een echte horecatijger! Wij zoeken een nieuwe medewerker voor in de bediening. Wij bieden jou een marktconform salaris en je komt te werken in een jong en super gezellig team. Daarnaast ben je het visitekaartje voor de mooiste zaak van Hillegom. Heb jij zin om je armen uit de mouwen te steken en herken jij jezelf helemaal in onderstaand profiel? Stuur je cv en motivatie naar: info@t-alternatief.nl.
12 – 32 uur per week
WAT WIJ GRAAG TERUG ZIEN IN JOU
- Een gastvrij persoon, die no matter what met een glimlach rondloopt!
- Iemand die er altijd fantastisch en netjes uit ziet
- Liefhebber van wijn, bier, whisky, food, dessert en…. eigenlijk alle dranken en spijzen
- Flexibel tot de max, omdat je nooit weet hoe het loopt in de horeca
- Een persoon die er voor de volle 100% voor gaat!
DE TAKEN DIE JE UITVOERT
- Verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf, zoals bloemen en kaarsjes.
- Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels en klaarleggen van bestek.
- Opnemen van bestellingen, toelichten van menudelen, adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze.
- Raadplegen van de bedrijfsleider bij uitzonderlijke wensen van gasten.
- Ondersteunen bij het organiseren van recepties en partijen.
- Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet.
- Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.).
- Serveren van gerechten, dranken.
ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Bij Het Alternatief | Wijn Bar Restaurant in Hillegom zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en kan ondersteunen op alle vlakken in de keuken. Wij bieden een marktconform salaris en ruimte voor creativiteit. Daarnaast werk je in een gemotiveerd en leergierig team. Heb jij een passie voor koken? Werk je graag met verse producten en creëer je daarmee fantastische gerechten? Stuur dan je cv en motivatie naar: info@t-alternatief.nl.
WAT WIJ GRAAG TERUG ZIEN IN JOU
- Een passievolle zelfstandig werkend kok met veel creativiteit
- Iemand die kwaliteitsgericht is
- Een persoon die oog voor detail heeft
- Stressbestendig, je houd het hoofd koel in de hete keuken
- Een echte cliché… maar je hebt een “hands-on” mentaliteit
DE TAKEN DIE JE UITVOERT
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, koken, mengen en roeren.
- Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
- Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren.
- Toezien op de werkzaamheden van de hulpkrachten, geven van aanwijzingen en instructies.
- Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
- Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraad aanvullingen.
- Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten.
- Uitwerken van recept instructies.
- Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
- Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen.
- Zelfstandig oplossen van kleine storingen.
AFWASSER
- PARTTIME
Bij Het Alternatief | Wijn Bar Restaurant in Hillegom zijn wij op zoek naar enthousiaste afwassers. Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en die zijn hoofd koel kan houden. Wij bieden een marktconform salaris en een gezellig team. Durf jij de uitdaging aan? Stuur je cv en motivatie naar: info@t-alternatief.nl.
WAT WIJ GRAAG TERUG ZIEN IN JOU
- Een harde werker
- Iemand die stevig in zijn schoenen staat
- Een persoon die flexibel is
- Stressbestendig, je houd het hoofd koel in de spoelkeuken
- Een echte cliché… maar je hebt een “hands-on” mentaliteit
DE TAKEN DIE JE UITVOERT
- De spoelkeuken schoon houden op een hygiënische manier.
- Al het servies, bestek en keukengerei schoonmaken.
- Het ondersteunen van de Chef en Sous-Chef door middel van borden aan te vullen of bijvoorbeeld keukengerei op tijd schoon te maken.
SOLLICITEREN?
Lijkt het jou leuk om in ons team te werken en herken jij je in bovenstaande omschrijving?
Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV.
OPEN SOLLICITATIE
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.