Skip to content
wijnleverancier

Ibert verteld: “Wij hebben wijnen uit 18 verschillende landen en kiezen samen met de restaurateur de wijnen uit die passen bij de keuken, het concept en de gasten.” De wijnen die je proeft bij Het Alternatief zijn karakteristiek voor de regio’s, geselecteerd om vooral te passen in een goede wijn-spijscombinatie. Gastronomische wijnen met karakter!

Onze wijnleverancier Wijnimport J. Bart levert al vanaf het moment dat Mimo Yuusef zijn eerste zaak in Hillegom begon de lekkerste wijnen. De familie Bart importeerd exclusief voor de horeca ruim 850 wijnen van 225 producenten, veelal bij relatief kleine producenten waar ze direct contact hebben met de eigenaar. We leveren van nul tot drie sterren restaurants en tal van hotels. Gastronomische wijnen met een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding, steeds meer biologisch en/of sustainable. De derde generatie van de familie Bart zorgt voor de continuïteit.

Het grootste gedeelte van de wijnen wordt per glas geschonken, waardoor je veel kan proeven en onze medewerkers hier graag over vertellen. Hierdoor kies je de perfecte wijn bij je favoriete gerecht!