skip to Main Content
Werken Bij Het Alternatief In De Bediening

EVEN VOORSTELLEN: VINÇA

Even voorstellen! We ontvangen je graag met open armen in ons restaurant en stellen graag onze collega’s aan je voor. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Vinça aan het woord.

VINÇA

Hoi, mijn naam is Vinça en ik werk nu 2,5 jaar bij Het Alternatief in Hillegom! Ik heb de middelbare hotelschool gedaan en ben net afgestudeerd voor mijn Bachelor Business Studies.

Ik heb een passie voor food & wijn en vind het dan ook leuk om gasten te adviseren bij hun wijnkeuze. Wat ik zo leuk vind aan Het Alternatief is dat het een plek is waar je de hele dag terecht kan voor ontspanning en dat we met het hele team, zowel keuken als bediening, er altijd alles aan doen om het de gasten naar wens te maken.

MIJN TIP

We hebben een leuke cocktailkaart met van alles erop: de scroppino mijn favoriet!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top