Skip to content
Werken bij Het Alternatief in de bediening

EVEN VOORSTELLEN: VINÇA

Even voorstellen! We ontvangen je graag met open armen in ons restaurant en stellen graag onze collega’s aan je voor. Toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Vinça aan het woord.

VINÇA

Hoi, mijn naam is Vinça en ik werk nu 2,5 jaar bij Het Alternatief in Hillegom! Ik heb de middelbare hotelschool gedaan en ben net afgestudeerd voor mijn Bachelor Business Studies.

Ik heb een passie voor food & wijn en vind het dan ook leuk om gasten te adviseren bij hun wijnkeuze. Wat ik zo leuk vind aan Het Alternatief is dat het een plek is waar je de hele dag terecht kan voor ontspanning en dat we met het hele team, zowel keuken als bediening, er altijd alles aan doen om het de gasten naar wens te maken.

MIJN TIP

We hebben een leuke cocktailkaart met van alles erop: de scroppino mijn favoriet!

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the great information you have right here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

 2. Het bestrijden van fruitvliegjes in een wijnbar vereist een grondige aanpak om ervoor te zorgen dat de gasten zich comfortabel voelen en om de hygiëne van de bar te handhaven. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen:

  1. Identificeer de Bronnen:
  Onderzoek waar de fruitvliegjes zich kunnen vermenigvuldigen. Controleer spoelbakken, vuilnisbakken, lege wijnflessen en eventuele andere plekken waar organisch afval of resten van fruit kunnen worden aangetroffen.

  2. Houd de Bar Schoon:
  Zorg ervoor dat alle oppervlakken in de wijnbar regelmatig worden schoongemaakt. Verwijder achtergebleven wijnresten, lege glazen en eventueel morsen.

  3. Gebruik Fruitvliegjesvallen:
  Plaats fruitvliegjesvallen op strategische plaatsen, zoals bij de spoelbakken en vuilnisbakken. Je kunt zelfgemaakte vallen maken met azijn of commerciële fruitvliegjesvallen gebruiken.

  4. Dek Wijnflessen Af:
  Wanneer wijnflessen niet worden gebruikt, dek ze dan af met wijndoppen of folie. Dit voorkomt dat fruitvliegjes de flessen binnenkomen en er zich in nestelen.

  5. Vuilnisbakken Beheren:
  Zorg ervoor dat vuilnisbakken altijd goed zijn afgesloten. Leeg ze regelmatig en reinig ze om te voorkomen dat fruitvliegjes zich daar vermenigvuldigen.

  6. Ventilatie en Luchtstroom:
  Zorg voor goede ventilatie in de wijnbar om de luchtstroom te verbeteren. Fruitvliegjes houden niet van sterke luchtstromen, dus dit kan hun aanwezigheid verminderen.

  7. Inspecteer Drankafgifteapparatuur:
  Controleer drankafgifteapparatuur zoals tapkranen en wijnflessenopeners op eventuele ophopingen van wijnresten of andere stoffen die fruitvliegjes aantrekken.

  8. Heroverweeg Fruitdecoraties:
  Overweeg het verminderen of tijdelijk elimineren van fruitdecoraties in de bar. Als deze niet goed worden beheerd, kunnen ze een broedplaats worden voor fruitvliegjes.

  9. Onderhoud van Planten:
  Als er planten in de wijnbar zijn, zorg er dan voor dat de aarde niet te vochtig is, omdat dit fruitvliegjes kan aantrekken. Overweeg het gebruik van natuurlijke afweermiddelen zoals basilicumplanten.

  10. Raadpleeg een Professioneel Ongediertebestrijdingsbedrijf:
  Als de fruitvliegjesplaag aanhoudt, overweeg dan om een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Zij kunnen een grondige evaluatie uitvoeren en de meest effectieve strategieën implementeren.

  Houd er rekening mee dat het belangrijk is om voortdurend proactieve maatregelen te nemen om fruitvliegjes in een wijnbar te voorkomen. Regelmatig onderhoud en aandacht voor hygiëne zijn essentieel om een gastvrije en schone omgeving te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *